Contact

Frank Deleu BVBA Pleisterwerken

Koekuitstraat 6
8930 Menen

tel.: 056/519.108
fax: 056/519.108
gsm: 0476/62.20.47

deleu.frank@telenet.be
www.pleisterwerkendeleu.be

Onze activiteiten

  • Pleisterwerken & Gyprocwerken
  • Valse wanden & plafonds
  • Systeemplafonds
  • Isolatiewerken
  • Buitenbepleistering
  • Cementeringswerken
  • Algemene projectafwerking

WAT DOEN WE

Ons bedrijf houdt zich voornamelijk bezig met het binnenpleisterwerk van uw nieuwe woning of verbouwing. Buitenbepleisteringen worden ook aangenomen maar dit is zeker niet het grootste deel van ons werk.

Zowel exclusief als vertrouwd bouwen, uw mening telt en uw wensen staan voorop. U zal een eerlijk antwoord krijgen op uw vragen en alle oplossingen die worden geboden zullen van duurzame aard zijn zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Samen zorgen we ervoor dat uw huis het resultaat kan worden van doordacht bouwen om aangenaam in te wonen, zonder zich zorgen te hoeven maken over de kwaliteit van het geleverde werk. De jarenlange ervaring zorgt er bovendien voor dat wij u van dienst kunnen zijn met kleine of grotere tips die een zekere meerwaarde aan uw investering kunnen geven ; een detail aan een raam of een verzonken plint, kleine dingen die uw woning dat tikje meer bezorgen.

We werken uitsluitend met gekwalificeerd personeel dat elk zelfstandig zijn werk aankan. Bovendien werkt Frank Deleu nog mee omdat het contact met de stiel nog altijd even belangrijk is als in de beginjaren.

Producten

Ons bedrijf werkt hoofdzakelijk met de producten uit het Knauf gamma. Zowel voor binnen als buitenwerken vinden wij bij Knauf alles wat we nodig hebben. Bovendien is de technische ondersteuning en opvolging van het bedrijf een pluspunt.

Op vraag van de klant of architect kan zonder probleem een ander merkproduct worden verwerkt, we hebben ervaring genoeg met pleister uit het Gyproc of Lambert gamma of silicoonpleister van Wilco. Alles kan worden afgewerkt naar uw wens.

Een eerste stap

Dat is de kennismaking. In voorkomend geval wordt een afspraak gemaakt, op de werf, in het bedrijf of bij de klant, om een voorstelling te maken van de uit te voeren werken.

Op basis van het gesprek kan dan een prijsraming worden gemaakt, veelal kan ook een meetstaat met bijhorend plan van de architect voldoende zijn om een passende offerte te maken.

Bij een overeenkomst kan een datum worden vooropgezet die voor alle partijen bevredigend is. Deze is voor ons heel belangrijk en staat voorop om een goede verstandhouding te bewaren. Er wordt dan ook gestreefd om deze datum aan te houden zodat u voor geen nare verrassingen komt te staan.
Frank Deleu BVBA Pleisterwerken
Koekuitstraat 6 � 8930 Menen � tel.: 056/519.108 � fax: 056/519.108 � gsm: 0476/62.20.47
deleu.frank@telenet.bewww.pleisterwerkendeleu.be
spotdesign.be
webdesign & grafisch ontwerp